4D-s szűrőtekercskínálatunk két fajta szűrőtekercset foglal magába különböző finomsági fokokkal. A második generációs magas teljesítményű tekercsnek a nagy előnye a speciális szálas szerkezetében rejlik. A mikroszálak nagy aránya lehetővé teszi, hogy kis szűrőfelületen és magas áramlási sebesség esetén is alkalmazható legyen. Ezek a szűrőtekercsek alkalmasak problémás anyagok, mint pl. öntvény, alumínium, réz, keményfém, üveg, kerámia stb. finomszűrésére. Emellett univerzálisan használhatóak minden fajta szűrőberendezésen.

A 3D-s szűrésnél a szűrőhatás legnagyobb része a felületen mechanikus- és a szűrőanyag belsejében adszorpciós úton történik. A szűrő felépítésétől függően azon szilárd részecskék igen nagy részét is kiszűri, melyek lényegében a szűrő geometriai viszonyai miatt egyébként minden további nélkül átjutnának a szűrőn.

A 3D-s szűrők a szűrőközeg belsejében tartják vissza a lerakódásokat okozó részecskéket. Ennek köszönhető ezeknek a szűrőknek magas a hatásfoka. A szabadon maradó üregek fokozzák a folyadékok átfolyásának teljesítményét, jelentősen növelve ezzel a szűrőanyag élettartamát. Ha a szemcsék lényegesen kisebbek, mint a szűrő pórusai, akkor azok csak adszorpciós úton szűrhetők ki.

A nyomáskülönbség és a szűrő áteresztőképessége eközben közel állandó marad. A 3D-s szűréshez kedvezően kiválasztott szűrőanyagot az aszimmetrikus pórusú szövetszerkezet jellemzi. Széles szemcseméret-spektrumú szilárd anyagoknál (forgács) a 3D-s szűrők fenti előnyös tulajdonsága az áteresztőképességben és az élettartamban nyilvánul meg. A pórusok a beáramlási oldalon nagyobbak és a kiáramlási irányban fokozatmentesen csökkennek le.

A Diebold – Goldring – Werkzeugfabrik vállalat szerszámbefogókat készít CNC megmunkáló központokhoz, valamint a befogástechnika speciális területeként zsugorbefogókat és a szerszámbefogók hővel történő zsugorításhoz zsugorgépeket gyárt és értékesít. Ezek a zsugorító berendezések technológiailag világszerte vezetők.

A VITO termékcsalád segít Önnek a hűtőkenőanyag menedzsmentjében.

A VITO szűrőberendezések megtisztítják az Ön hűtőkenőanyagát és oldatait, így biztosítják azok minőségét.
Az élettartamot 100%-kal képesek megnövelni.

Profitáljon Ön is a minőségjavulásból, költségcsökkentésből és időmegtakarításból.

A WFL Millturn Technologies GmbH & Co. KG komplett megmunkálógépek gyártásával foglalkozik.  A cég kizárólag multifunkcionális esztergáló-fúró-maróközpontok előállítására koncentrál. A Millturn berendezéseket ma már sok csúcstechnológiás üzemben használják komplex alkatrészek gyártására.